Afaceri de succes


Afacerile de succes au nevoie de un serviciu IT de succes


Cifra de afaceri a business-urilor pentru care lucram la StarTechTeam a crescut cu 11%, comparand 2014 cu 2013. E un rezultat extraordinar, pe care vrem sa il replicam la cat mai multe companii din Romania!

De ce se intampla acest lucru:

Punem IT-ul in sprijinul afacerilor.
Pentru ca suntem inovativi si propunem solutii care sa imbunatateasca stabilitatea si sa accelereze cresterea afacerii tale.

IT-ul este un factor de progres, nu o piedica in calea dezvoltarii tale.
Pentru ca, alaturi de noi, uiti de "probleme IT", angajati care se plang ca nu pot sa lucreze, iar infrastructura IT va functiona neintrerupt.

Afacerea ta creste mai repede decat a concurentei.
Pentru ca, lasand suportul IT in grija unor profesionisti, te poti concentra pe cresterea afacerii proprii, fara sa pierzi timp in "bucatarie".

Sigur, acest lucru vine cu un pret, insa valoarea castigata depaseste de cateva ori costul asumat. An de an, clientii nostri cresc accelerat si nu in mod direct datorita noua. Pentru ca, in urma cu ceva timp, au luat decizia sa lucreze cu profesionisti.


In ultimii 15 ani de activitate am sustinut peste 100 de branduri romanesti sa creasca de la zero la cifre de afaceri de milioane de euro. Permite-ne sa realizam acelasi lucru si pentru tine!

StarTechTeam este o companie antreprenoriala, in care fondatorul acesteia se ocupa in fiecare zi de activitate.

Programeaza o intalnire cu Bogdan Tudor, fondatorul StarTechTeam. Bogdan va analiza cum puteti sa folositi impreuna tehnologia IT pentru succesul afacerii tale. Indiferent daca decizi sau nu sa continui cu StarTechTeam, primesti oricum o valoare pentru afacerea ta. In plus, iti largesti sfera de relatii.

Ai doar de castigat alaturi de StarTechTeam, programeaza o intalnire completand formularul alaturat.