Startechteam

Easee Help

Rapid si eficient

 

Trimite un ticket echipei de suport IT, simplu si rapid

Cu EaseeHelp, trimiti simplu si rapid cererea de suport si beneficiezi de mobilitate crescuta, oriunde si oricand.

Descarca aplicatia EaseeHelp

Insereaza numarul tau de telefon si, daca esti deja client StarTechTeam, aplicatia iti va atribui automat numele si compania din care provii.

Trimite fotografii cu situatia IT aparuta si insereaza locatia geografica

Pentru o rezolvare mai eficienta a cererii de suport, aplicatia mobila permite trimiterea fotografiilor cu poblema IT identificata. De asemenea, poti trimite localizarea geografica, pentru identificarea celui mai apropiat administrator de sistem si estimarea precisa a timpului de deplasare a acestuia.

Comunica direct cu administratorul de sistem de pe telefonul mobil

Aplicatia mobila ofera 3 modalitati de a obtine suportul IT de care ai nevoie: prin apel direct catre administratorul de sistem, apel direct catre Centrul de Suport IT sau prin simpla inserare a cererii de suport, care sa descrie incidentul IT. Folosind aplicatia mobila pentru trimiterea cererii de suport, vei primi rapid suport de la un specialist IT, care iti va livra cea mai buna solutie.


easee-help-us

Urmareste stadiul ticketului in timp real si ofera feedback

Toate aceste informatii, impreuna cu istoria ticketelor inregistrate, sunt disponibile in orice moment in aplicatie. Dupa rezolvare, poti oferi feedback pentru modalitatea in care cererea a fost gestionata si rezolvata.