Externalizare IT | Resurse IT | StarTechTeam

Externalizare IT

Gaseste resursele IT de care ai nevoie, la StarTechTeam

Compania ta poate sa acopere o nevoie de angajati specializati, inclusiv prin prezenta completa, full-time a acestora, la sediul tau, prin externalizare IT.

Avem disponibil un numar suficient de resurse IT, care pot sa livreze in termen scurt pentru tine. Reusim acest lucru pentru ca:

Crestem specialisti IT, prin Star Tech Academy, academia tehnica interna.

Dezvoltam specialisti, prin programele de certificare pe termen lung.

Oferim cadrul de evolutie profesionala care ne ajuta sa atragem mai usor resurse atunci cand acestea ne sunt necesare. Specialistii IT iubesc sa lucreze in companii IT pentru mediul de dezvoltare personala accelerata care se regaseste aici.

Atunci cand decizi sa externalizezi, obtii imediat competentele de care ai nevoie. Suplimentar, de cele mai multe ori, externalizarea IT inseamna costuri eficiente, prin alocarea exacta a competentelor specifice - un specialist pentru suport utilizatori nu va face si administrare de retea, fiind necesar sa fie platit la un nivel superior - sau datorita faptului ca platesti doar ceea ce consumi.

Totodata, solutia de a apela la resurse externe pe baza de contract inseamna disponibilitate continua a acestor resurse (concedii de odihna, de boala sau orice absente sunt acoperite de furnizor cu resurse suplimentare).

In cazul in care stabilitatea este un obiectiv, compania ta castiga mai mult decat eficienta si competente extinse, pentru ca specialistii IT gasesc alaturi de noi:

Training continuu, fara costuri suplimentare pentru angajat si pentru tine

Colegi competenti la care sa apeleze atunci cand au nevoie de sprijin

Oportunitati de dezvoltare pe termen lung in cariera

Un specialist IT StarTechTeam ramane alaturi de noi si de clientii nostri 5,7 ani, in medie (calculata in 2013).

Din ce in ce mai multe companii apeleaza la aceasta modalitate de lucru cu resursele IT. Companii ca Generali, GSK, Scania, Volvo, Scandia, Danone, Rewe, Pet Product, Vinexpert, Euronet, Lafarge, Bigotti beneficiaza deja de avantajele externalizarii IT, alaturi de StarTechTeam.

Logo Generali
Logo GSK
Logo Scania
Logo Volvo
Logo Scandia
Logo Danone
Logo Rewe
Logo Pet Product
Logo Vinexpert
Logo Euronet
Logo Lafarge
Logo Bigotti

Stim ca externalizarea este o schimbare fata de modul traditional de a avea angajati proprii permanenti. Orice schimbare presupune un proces laborios, in care riscurile trebuie analizate corect si diminuate.

Suntem alaturi de tine în acest proces de analiza. Contacteaza-ne pentru a vedea dacă externalizarea IT este potrivita pentru nevoile companiei tale!

Exploreaza si studiul de caz: Cum isi completeaza o companie resursele IT, prin externalizare IT