Mentenanță IT | Servicii IT | StarTechTeam

Mentenanta IT

Servicii de mentenanta IT

Companiile IT care realizeaza mentenanta IT prin verificarea manuala a sistemelor IT risca sa rateze puncte de verificare importante si sa expuna clientii la riscuri de nefunctionare a sistemelor IT. Clasicele vizite de mentenanta sunt inlocuite cu sisteme moderne de Remote Monitoring si Management (RMM) si cu solutii de Endpoint Management (EPM), care impreuna identifica si rezolva de la distanta, proactiv, situatiile care pot duce la intreruperea activitatii clientilor.

Prin serviciile de mentenanta IT livrate de StarTechTeam, compania ta beneficiaza de suport IT si de administrare profesionala pentru echipamentele hardware si solutiile software detinute, cu garantia ca toate task-urile de mentenanta IT vor fi rezolvate in timp util, fara a bloca operatiunile zilnice.

Solutii de automatizare pentru mentenanta IT

Datorita solutiilor software dezvoltate, StarTechTeam a migrat serviciile de mentenanta IT catre zona de automatizare a activitatii, asigurand o mai buna functionare si performanta a sistemelor IT.

Proactivitee este o solutie de monitorizare de la distanta, care ofera informatii in timp real despre parametrii de functionare a sistemelor, update-urile necesare si potentialele riscuri IT. Opteemum este o solutie de End Point Management, de admnistrare a dispozitivelor de la distanta, cu ajutorul careia pot fi realizate remote operatiuni de optimizare si de crestere a performantei sistemelor IT.

Prin aceste solutii de management IT, cele mai multe operatiuni de mentenanta IT sunt notificate prin alarme si realizate eficient de la distanta, fara riscul de a intrerupe activitatea angajatilor.

Beneficii Mentenanta IT

80%

Fara intreruperi in activitate: Clientii nostri au cu 80% mai putine intreruperi in activitate, datorita interventiilor IT rapide si a serviciilor de proactivitate efectuate.

Performanta crescuta a sistemelor IT: Prin activitati specifice de validare si de optimizare a parametrilor de functionare, beneficiati de o performanta crescuta a echipamentelor si a sistemelor IT si de extinderea duratei de viata a acestora.

24/7

Suport IT si monitorizare 24/7: Echipa remote de specialisti IT asigura suportul IT de la distanta si monitorizarea permamenta a sistemelor, pentru a diminua la minimum riscurile de intrerupere.

99%

Stabilitate IT garantata, prin vizite periodice: Un administrator dedicat efectueaza periodic vizite la sediul companiei tale si verifica performanta sistemelor, efectueaza operatiunile de mentenanta si acorda suport IT utilizatorilor.

Optimizarea costurilor IT si a resurselor de timp: Printr-un abonament lunar de mentenanta IT, optimizati cu succes resursele financiare si va puteti concentra pe task-urile importante pentru business.

INCEPE-TI RELATIA CU NOI, BENEFICIIND DE UN

031 8260150
solutii it pentru management si gestiune it

SOLUTII MODERNE DE MANAGEMENT IT
Solutii software care garanteaza o organizare detaliata a infrastructurii clientilor – hardware si software –, eliminarea riscurilor asupra afacerii datorita licentierii, reducerea numarului de intreruperi a activitatii si controlul asupra livrarii serviciilor IT.
Descopera mai multe
...[mai mult]

certificari si competente pentru companii it

PARTENERI GLOBALI SI CERTIFICARI INTERNATIONALE

  • Microsoft Gold Partner
  • Kaspersky Authorized Reseller
  • BitDefender Business Partner
  • HP Preferred Partner
  • Cisco Select Partner
...[mai mult]

echipa star team, cultura organizationala a StarTechTeam

ECHIPA STELARA – STAR TEAM
Peste 140 de experti dedicati, instruiti si certificati in suport tehnic, comunicatii, retelistica sau servicii de securitate. Singura companie care investeste intr-o cultura organizationala memorabilia. 100% dintre administratorii de retea sunt certificati Microsoft, Fortinet, Cisco.
...[mai mult]

Clienti reprezentativi, care beneficiaza deja de servicii de mentenanta IT alaturi de StarTechTeam

Logo Generali
Logo GSK
Logo Scania
Logo Volvo
Logo Scandia
Logo Danone
Logo Rewe
Logo Pet Product
Logo Vinexpert
Logo Euronet
Logo Lafarge
Logo Bigotti